РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ – МЛАДЕЖКИ ГЕНЕРАТОР
Линия от лекарства, която осигурява дълбоко и интензивно овлажняване на кожата. Съставът на линията включва уникални, активни компоненти, които проникват в кожата толкова ефективно, че действието напомня на класическите процедури на мезотерапията.

ЗДРАВА И ГЛАДКА КОЖА НЕ Е МЕЧТА!
Ексклузивна линия от лекарства, предназначена за грижа за мастния тип кожа, с повишена активност на мастните жлези, склонна към обриви, раздразнения и акне, за професионална и домашна употреба.

ВАШИЯТ КЛЮЧ КЪМ ПЕРФЕКТНА КОЖА!
Продуктите от серията Clear & Matte са в състояние да решат цялостно и професионално, ефективно и справедливо всички проблеми, свързани с грижата за мазна и смесена кожа.

СПРЕТЕ ВРЕМЕТО – ТО Е РЕАЛНО
Революционна система за грижа за зряла, суха и много суха кожа. Многостранно въздействие върху всички аспекти на стареенето на кожата. Лекарствата от линията се основават на биотехнологичен принцип, като използват мощни активни компоненти.

БЕЗОПАСНО И ЕФЕКТИВНО ИЗСВЕТЛЯВАНЕ!
Сияйната и красива кожа е едно от основните условия за привлекателност. Неравномерният цвят, нееднородният релеф „визуално добавят възраст“, затова много основни козметични програми са насочени към подобряване на тена.

БЕЗКРАЙНОСТ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ
Универсална линия лекарства, която предоставя широк спектър от възможности както за професионални, така и за домашни приложения. Линията Unicare включва уникални козметични продукти, насочени към постигане на максимална, комплексна грижа за кожата.