За нас

KART Cosmetics LTD е уважавана международна компания, която произвежда висококачествени козметични продукти за професионалисти в областта на козметиката и педикюра от 1993 г. Компанията непрекъснато разширява своя опит и знания, за да предложи най-добрите, съвременни решения за своите клиенти.

Продуктите на KART са известни със своята атравматичност, ефективност и безопасност. Те съдържат висококонцентрирани естествени и активни съставки, които не предизвикват алергични реакции и имат високи бактерицидни свойства, насърчавайки бързата регенерация на кожата. Освен това те ефективно елиминират сухотата, пукнатините и различни наранявания на кожата, имат терапевтичен и превантивен ефект и могат да помогнат за справяне с повечето видове гъбични лезии и неприятни миризми.

Работата с продукти KART предлага множество предимства, включително предотвратяване и безболезнено отстраняване на мазоли, корекция и грижа за враснали нокти, както и препарати за домашна употреба, които могат да допълнят процедурите в салона и да ускорят резултатите. Повечето препарати са подходящи за бременни и кърмещи жени и се препоръчват за хора със захарен диабет.

Козметичният подход на KART към процедурите за педикюр позволява цялостно третиране на епидермиса, като подкрепя и възстановява неговите функционални задачи. Комплексът от препарати KART може да осигури нежна ексфолиация, атравматично разтваряне на кератоза, подобрена регенерация на епидермиса, еластичност на кожата, възстановяване на напукана кожа, подобрена микроциркулация на кръвта, облекчаване на оток и дълбоко овлажняване на кожата.